nem mondhatnám, hogy sokszor ettem már csicsókát (hacsak nem az 1 soknak számít..). nem is terveztem újra megkóstolni, mert őszintén megvallva első benyomásom nem volt éppen pozitív. de azóta eltelt egy év, és vérbeli gasztrománhoz méltóan kihívásként éltem meg, mikor…

egy ideális világban mindig lenne időm arra, hogy normálisan, jó minőségű alapanyagokból, szívvel-lélekkel és otthon készített, ízletes ételeket egyek - minden nap, minden étkezés alkalmával. de bármennyire is ideális az a világ, amelyikben jelenleg élek, máshogy az: a…

mostanában kétszer is belefutottam hasonló levesekbe. két hete vasárnap este a kiadóban, szombaton pedig a csiga caféban volt szerencsém ezt enni. azonnal felül is írta eddig készített villámgyors paradicsomlevesemet. amit azért még a tarsolyomban tartogatok a későn hazaérő,…

ahogy leírtam ezt a címet, egy másik kontextus jutott eszembe.. de ez a bejegyzés nem a combunk állapotáról szól, hanem a zöldségről.gasztromán tevékenységem mostanában időhiány miatt nagyjából kimerül a szendvics-, és salátakészítésben, valamint a mome csütörtöki…

vegasztromania 2009. október 05.

eat art 3

Le Gastro - Antony Hare

süti beállítások módosítása