vegasztromania 2009. december 23.

karácsony

szombaton hivatalos voltam egy elő-karácsonyi ünneplésre. a gellérthegy tetejére kellett feljutnom, ami az akkori időjárási viszonyoknak megfelelően nem volt egyszerű; a buszok nem jártak, így gyalog vágtam neki a távnak. ropogott a hó a lábam alatt, és az égből hulló hópelyhek nem fehérek voltak, hanem ezüst színűek. tudom, hogy giccsesen hangzik leírva, de akkor ott az a 15 perc egyedül az elvileg már sötét, ám a hó által megvilágított lépcsőkön maga volt a karácsonyi hangulat. mérhetetlenül utálom az ilyenkor szokásos tolongást az üzletekben, és a karácsonyi díszkivilágítás semmi ehhez a látványhoz képest. hóembernek álcázva érkeztem meg végül, de a vendéglátók szerencsére egy hatalmas bödön forralt borral és terülj-terülj asztalkámmal vártak, így könnyű volt felolvadnom.





a mézeskalácsot és a szaloncukrokat már megcsináltam, még van néhány elintéznivalóm mára, aztán átadom magam a családomnak, és a szeretteimnek.

boldog, békés karácsonyt kívánok minden kedves vegasztrománia olvasónak!

A bejegyzés trackback címe:

https://vegasztromania.blog.hu/api/trackback/id/tr303554028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flat Cat 2009.12.23. 12:00:00

Boldog karácsonyt! :)

Doctor Pepper 2009.12.23. 12:00:00

Boldog karácsonyt Nektek is! dp
süti beállítások módosítása