2008. július 08.
grillezett sárgabarack és kecskesajt
ez tulajdonképpen egy ötlet, hogy mivel lehet még feldobni a grillezést. hétvégén - ki gondolta volna - épp erre készültünk, mikor egyik hugom agyából kipattant, hogy grillezzünk sárgabarackot, az enyémből pedig, hogy az milyen isteni lesz kecskesajttal.
grillezett sárgabarack és kecskesajt

a sárgabarack a hő hatására kicsit veszít az édességéből, ezt mézzel pótolhatják az édesszájúak, nekem isteni volt így is.
A bejegyzés trackback címe:
https://vegasztromania.blog.hu/api/trackback/id/tr963553913
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Adéle 2008.07.08. 12:07:00
Szia nana!
Üveggolyókat gurítottam Neked... remélem a "listázásban" Te is örömödet leled!
http://cuisineadele.blogspot.com/2008/07/veggolyk.html
:-)
Adéle
Üveggolyókat gurítottam Neked... remélem a "listázásban" Te is örömödet leled!
http://cuisineadele.blogspot.com/2008/07/veggolyk.html
:-)
Adéle
miniMálna 2008.07.08. 12:07:00
az csak véletlen volt nana, mert menüként szerepelt az étlapon a kecskesajtos-málnás saláta
vegasztromania 2008.07.08. 12:07:00
minimálna, nevedhez méltón.. :)
.luz. , csakazértis köszi :)
.luz. , csakazértis köszi :)
.luz. 2008.07.08. 12:07:00
boldog születésnapot a blognak. ehhez a posthoz írom csakazértis.
miniMálna 2008.07.08. 12:07:00
a kecskesajt sok gyümölcshöz passzol, én legutóbb málnával ettem.
vegasztromania 2008.07.08. 12:07:00
finom bizony!! nektarint akartunk még grillezni, de sokminden mással is el tudom képzelni. az oldaladat pedig meg fogom nézni! :)
Gabriella 2008.07.08. 12:07:00
Hát ez egy nagyon jó ötlet. Én a kecskesajtot általában körtével vagy almával szoktam párosítani.
A sárgabarackra még nem gondoltam.
Nagyon fini lehet. A számban össze is futott az íz,,,,, ami valószínü úgy is marad.
Nálunk ugyanis a sárgabarack iszonyú drága, így ha veszek, az ott helyben el is fogyasztjuk. :-)))
üdv, Gabriella
http://www.gabriellakonyhaja.blogspot.com/
A sárgabarackra még nem gondoltam.
Nagyon fini lehet. A számban össze is futott az íz,,,,, ami valószínü úgy is marad.
Nálunk ugyanis a sárgabarack iszonyú drága, így ha veszek, az ott helyben el is fogyasztjuk. :-)))
üdv, Gabriella
http://www.gabriellakonyhaja.blogspot.com/