egy tavalyi piknik képei és memoárja




szeretném mégis közzé tenni, mivel a piknik nekünk általában azt jelenti, hogy kinézünk egy helyet a térképen, a csomagtartóba csapjuk a fekete ufo-grill szerkezetet, útközben bevásárolunk, majd megérkezvén a piros kereszttel bejelölt helyre, sütünk, és jól érezzük magunkat.



tavaly a szentendrei-szigeten sikerült kikötnünk. az autót letettük egy parkolóban, és kb még egy kilométert gyalogoltunk a vízpartra pokróccal, a grillsütővel, kosarakkal, szatyrokkal.



a kosárban mindig viszem a fűszereimet, amit használni szeretnék, olajat, vágódeszkát, késeket, konyharuhát, ivóvizet, alufóliát, üres zacskót a szemétnek.



a zöldségeket (húsokat), sajtokat, és a grillezéshez szükséges gyújtócuccokat szoktuk csak megvenni általában egy útba eső nagy bevásárlóegységben, ahonnan aztán külön jól esik elszabadulni a természet lágy ölébe.
ezen a tavalyi pikniken zukkinit, gombát, és paradicsomot grilleztem, és avokádós salátát csináltam hozzá, valamint elkészítettem nagy kedvencemet: alufólia-zacskóban hosszában négybe vágott sárga-, és fehérrépát pároltam, ami pestóval mennyei!



érdemes nekiindulni egy mobil grill-sütővel, mert autóval könnyedén odamegyünk, ahová csak szeretnénk, és az otthoni előkészületeket megspóroljuk azzal, hogy a "helyszínen" sütögetünk baráti körben, vidáman.



és egy tipikus utazós zene :) kakaót neki, és dugjuk ki kezünk, lábunk, hajunk a kocsiablakon, hadd lobogjon!



a képekért köszönek gyunak, és szasnak!!

1 komment

Címkék: bla grill vkf

A bejegyzés trackback címe:

https://vegasztromania.blog.hu/api/trackback/id/tr783553898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ízbolygó 2008.06.14. 13:59:00

A kedvenc utazós zeném!!!! Köszi a visszacsempészett nyarat!:-)))
süti beállítások módosítása