2008. április 19.
még egy bőrt a medvéről..
tegnap délután kertészkedés közben jött az ihlet, és kb 15 perc múlva már készen is volt ez a nem túl sármos külsője ellenére annál finomabb előétel.
kecskesajt medvebundában

hozzávalók:
medvehagymalevelek
kecskesajt
1 tojás
kevés liszt
zsemlemorzsa
fogpiszkáló

a kecskesajt-darabokat a medvehagyma-levekbe csavartam (mintha palacsintát hajtogatnék), majd fogpiszkálóval rögzítettem őket, hogy ne essenek szét. a tekercseket lisztbe forgattam, aztán sós, felvert tojásba, majd meghempergettem zsemlemorzsában. bő, forró olajban kisütöttem, s végül óvatosan kihúztam belőlük a fogpiszkálót.
Szólj hozzá!
Címkék: medvehagyma előétel lakto-ovo
A bejegyzés trackback címe:
https://vegasztromania.blog.hu/api/trackback/id/tr793553874
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.