a november vegán hónap a világban. ez nagyszerű alkalom arra, hogy tovább népszerűsítsem a vegetáriánus konyhát egy régóta bennem mozgó terv megvalósításának keretében. túl az 5. éven (ennyi ideje vagyok vega) és túl a 3. éven (ennyi ideje írom a blogot) elgondolkodtam azon, hogy mit is akarok a vegasztromániával, hogy miért is csinálom azon túl, hogy nekem örömet okoz. mostanra tökéletesen kikristályosodott számomra, hogy egyrészt szeretném megmutatni a vegetáriánus konyha sokak számára - eddig - rejtett szépségeit és értékeit, másrészt szeretném rávenni az embereket az otthonfőzésre (tudom, tudom, mostanában nem vagyok egy jó minta, de sok más nagyszerű dolgot csinálok, és ezek miatt kevesebb időt töltök a konyhában). ezt egy csomagba gyúrtam, ösztönző erőként kiegészítettem egy vágyott és egyelőre még meg nem valósult álom első megnyilvánulásával*, és most elétek tárom:




kedves mindenki, vegasztrománia hónapot hirdetek, mely nov. 17. - dec. 17-ig tart. ezalatt az idő alatt legalább egyszer főzzetek egy szabadon választott, már létező, vagy újonnan kitalált vegetáriánus fogást (lehetőleg ne desszertet), írjátok le, hogyan készítettétek, fotózzátok le és küldjétek el a vegasztromania@freemail.hu e-mail címre! a beérkezett művek alkotói közül két szerencsést ki fogok sorsolni. egyikük egy kétszemélyes, általam főzött vegetáriánus vacsorát nyer, másikuk pedig egy exkluzív vegetáriánus főzőesten tanulhat meg segítségemmel néhány fogást.
több művel is lehet pályázni, és az egész blog inspirációként használható!

legyen mánia a vegasztronómia!

*szeretnék vegetáriánus konyhaművészetet tanítani, na.


Megosztás

A bejegyzés trackback címe:

https://vegasztromania.blog.hu/api/trackback/id/tr303554081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bridge 2010.11.16. 18:46:00

Jó ötletedid vannak :)

Anonymous 2010.11.16. 18:46:00

annyival egészíteném ki, hogy az elkészült pályaműveket egy megadott címre kellene elhozni, mert az íz sem mindegy

Zizi 2010.11.16. 18:46:00

Több receptet is lehet küldeni? :)
süti beállítások módosítása