úgy látszik, az alkotóelemek láncba fűzik ételeimet; a cikóriát egy következő ötletem megvalósításához vettem, viszont a maradék málnával - amit nem használtam fel az avokádófagyihoz, vagy nem áznak éppen almaecetben dulmina ötlete nyomán - kezdenem kellett valamit, mielőtt a muslicák martalékává válik. megint átengedtem magam a kreatív szellemeknek, dolgozzanak helyettem ők, és irányítsák kezemet. ez így is történt, én tulajdonképpen csak lejegyzem a történéseket.. :)

málnás cikóriasaláta




hozzávalók:
(1 adaghoz)

1 fej cikória
annyi szem málna, ahány levelet lebontottunk a törzsről
feleennyi szem bors (akár mindegyik más színű)
olívaolaj
málnaecet (nekem ez most készül, úgyhogy most kimaradt)




levelekre bontottam a cikóriát, s jól megmostam őket. egy tányérra rendeztem, majd mindegyikbe raktam egy szem málnát, és minden második málnába egy-egy egész borsot helyeztem. meglocsoltam olívaolajjal, és kész!



A bejegyzés trackback címe:

https://vegasztromania.blog.hu/api/trackback/id/tr773553910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vegasztromania 2008.07.04. 12:55:00

köszi, hétvégén sztem ezzel fogok szórakozni.. :)

.luz. 2008.07.04. 12:55:00

ja és most néztem

38mm f2.8
380mm f3.7
süti beállítások módosítása