ezen a címen már írtam egy kettős beszámolót két szendvics-élményemről, most folytatnám a sort egy - hál' istennek - pozitív példával.

egy kolleganőm kezében, és szájában láttam először ilyen szendvicset egy értekezleten. rögtön meg is kérdeztem, honnan szerezte, annyira meggyőző volt a látványa. a válasznak szívből megörültem, mert a ráday u. elején található a szendvics-bár, kb 1 percre a munkahelyemről.. és ami még fontosabb számomra, hogy vegetáriánus választék is van! számokban mérve 42 szendvicsükből 17 (!) vega! a hozzávalók mindig frissek, a baguette ropogós, és egyátalán nem sajnálják a hozzávalókat, jól megpakolják a fehér, vagy rozsból készült baguette-eket.. egy szóval örültem a felfedezésnek!

egy negatív észrevételem van velük kapcsolatban, a lányok sokat beszélgetnek kiszolgálás közben, és eddig szinte minden alkalommal kétszer-háromszor kellett elismételnem, hogy vágják ketté a szendvicsemet..

ha érdekel: marie kristensen - sandwich bar

a neten is lehet tőlük rendelni a www.netpincer.hu és a www.sandwich.hu oldalakon. a házhozszállítás a nagykörút által határolt területre, és a gellért tér környékére ingyenes.

4 komment

Címkék: bla

A bejegyzés trackback címe:

https://vegasztromania.blog.hu/api/trackback/id/tr873553851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vegasztromania 2008.02.07. 11:02:00

egyébként azóta ha bemegyek, már tudják, mit szeretnék, és szó nélkül kettévágják a baguettet! :)

vegasztromania 2008.02.07. 11:02:00

a kis baguettek 339 ft-tól, a nagy baguettek 539 ft-tól indulnak.

vegasztromania 2008.02.07. 11:02:00

itt meg tudod nézni az árakat!
http://sandwich.shp.hu/hpc/ws_member_3g.php?azonosito=sandwich

Anonymous 2008.02.07. 11:02:00

Szia! És milyen áraik vannak?
süti beállítások módosítása