néhány éve karácsonykor saját készítésű szaloncukorral árasztom el a családot és a barátokat. több munka van vele, mint bemenni a boltba és leemelni a polcról egy dobozzal, de sokkal többet ér. szaloncukrot készíteni otthon nem ördöngösség, én kifejezetten élvezem, egyedül…

2012-ben a mikulás egy vagány ajándékot gyömöszöl be a gasztrománok kitett cipőibe, holnap kezdődik a dining guide street food show a hold utcai csarnok első emeletén. vasárnap 12-től többek között én is várok minden érdeklődőt a híres-hírhedt diósülttel, személyes…

vegasztromania 2012. november 27.

sok kicsi 2012

évek óta nagy tetszéssel figyeltem a sok kicsi tevékenységét, és idén az a megtiszteltetés ért, hogy engem is felkértek a részvételre. az idei támogatottunk az Age of Hope gyermekvédelmi alapítvány lesz. hogy mi a sok kicsi? 15 gasztroblogger és 15 szervezet tesz…

3 komment

Címkék: sokkicsi

egyensúlyozom a tudatos étkezés és az elfoglaltságaim között. baromira észnél kell lenni, ha a munka és az egyéb vállalt tevékenységek mellett oda akarunk figyelni arra, hogy normális dolgokat együnk, és ne csak bekapjunk valamit útközben, kutyafuttában. szoktam én is, de…

részemről nem szeretem a tejet. az agyammal tudom, hogy finom, de nem kívánom (és azt nézzétek el, hogy nem írom le huszonharmadjára, hogy hallgatok a szervezetem jelzéseire). a főzésnél használom (egy jó kis bechamel mártásnál például hmm), de se kávéba, se müzlire nem…

süti beállítások módosítása