elkezdtem gondolkodni, hogy mit főzzek a vkf vii. fordulójára (nekem ez az első!), de bevallom férfiasan, még nem szállt meg az ihlet. az igazság az, hogy a nyár ízeit nem lehet megfőzni, mert nekem a nyár íze a nektarin, amit maceratában az utcán sétálva majszolok el szieszta után. mikor 5 éve egy hónapig kint voltam olaszországban élő nagyapámnál, annyira hatott rám ez a gyümölcs és terry barackos szappana a fürdőszobában, hogy számomra a barack, vagy nektarin íze és illata kifejezetten az olasz nyarat jelenti. úgyhogy bárhol járok, ha nektarinba harapok, utazom egy kicsit!

ettől függetlenül mozgósítom kreatív erőimet, mert nem akarok lemaradni a vii. fordulóról!

2 komment

Címkék: bla

A bejegyzés trackback címe:

https://vegasztromania.blog.hu/api/trackback/id/tr303553801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vegasztromania 2007.07.31. 14:36:00

meggondolom.. a probléma, h a barackot húshoz képzelném, de vega vagyok, vagy sütiben, de nem vagyok édesszájú.. majd kialakul!

Rio 2007.07.31. 14:36:00

Ötlet: főzz valami barackosat :-) Egyébként én is bajban vagyok...
süti beállítások módosítása