2010. július 03.
találtam
egy írást a vegasztromániáról.ezt a blogot azért hoztam létre 4 nap híján 3 éve (te jó ég..), mert nem akartam blokkolni az áramlást. egy számomra fontos energiának találtam megfelelő formát. számomra a receptek kiválasztása, megálmodása, a képek elkészítése és a…
2010. július 02.
ribizli granita
avagy a szicíliai jégkása. avagy mindent ide, ami hideg!azt hiszem nem nagyon kell magyaráznom. hűsít, finom, gyümölcs (mellesleg ahogy tudom, szicíliában kávés is van).aki nem szereti a ribizlit, bármilyen más gyümölcsből elkészítheti. bár a ribizli íze egyedülálló és…
2010. június 29.
fehércsoki mousse ribizlivel
mivel szombaton felvásároltam a hunyadi téri piac ribizli-tartalékait, ribizlis receptek következnek. egy eszeveszettül finom fehércsoki mousse alapjaként debütált, s nem is akárhogy! az a jellegzetes savanykás íz nagyszerűen kiegészíti az édes fehércsokit. pierre hermé…